У Києві протягом цього тижня, з 24 по 30 квітня, очікується мінлива погода, можливі дощі. Температура повітря в вдень в середньому +12°С… +14°С, повідомив портал Sinoptik.

У понеділок, 24 квітня, ранок та день у Києві будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів. Температура повітря вдень +9°С… +17°С.

У вівторок, 25 квітня, у столиці із самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вдень +11°С… +12°С.

В середу, 26 квітня, протягом усього дня у Києві буде триматися хмарна погода. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Температура повітря вдень +10°С… +18°С.

В четвер, 27 квітня, з ранку до самого вечора у місті небо буде вкрите хмарами. Вночі йтиме сильний дощ. Вранці він посилиться, але до вечора повинен припинитися. Температура повітря вдень +8°С… +10°С.

В п’ятницю, 28 квітня, ввечері погода проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вдень +7°С… +14°С.

На вихідних, 29 й 30 квітня, очікується хмарна погода, без опадів. Температура повітря в суботу +6°С… +14°С, а у неділю +8°С… +15°С.