19 липня під час виконання бойового завдання на сході України загинуло двоє поліцейських батальйону особливого призначення “Миротворець” Головного управління поліції в Київській області. Про це повідомили в обласному управлінні НП.

22 липня в Бучі керівництво та особовий склад обласної поліції вшанували героя, який віддав своє життя, захищаючи Україну. 35-річний інспектор батальйону особливого призначення “Миротворець“, майор поліції  Віталій Бабич працював у системі МВС понад 14 років. У своїй професійній діяльності користувався авторитетом та повагою у керівництва та серед особового складу.   

“Від початку широкомасштабного вторгнення Росії Віталій брав участь у боротьбі з окупантами. Попри ризик і небезпеку допомагав жителям населених пунктів, де нині тривають активні бойові дії. Офіцер гідно виконував свій обов’язок та мужньо боронив нашу Батьківщину. Вічна слава героям! “ - відзначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

23 липня відбудеться церемонія прощання із 48-річним бійцем “Миротворця“ ГУНП в Київській області  Миколою Фурманом, який разом із Віталієм Бабичем героїчно загинув на Сході.