Вранці 23 червня російські війська атакували Київську область ракетами. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його даними, внаслідок падіння уламків в Обухівському районі пошкоджено 35 приватних будинків, із них 2 –  зруйновано. Пошкоджені квартири в 6 багатоквартирних будинках.

Також уламками пошкоджено корпуси лікарні та низку адміністративних будівель: центр зайнятості, приміщення тепломережі та одного підприємства, автошколу, аптеку, АЗС, магазин, готель та 9 автомобілів. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, двері, посічені фасади та покрівлі.

За меддопомогою звернулося 2 дорослих із незначними пораненнями. Вся допомога надана на місці. Психологами ДСНС надано психологічну допомогу 35 особам, із них 6 – діти.

Руслан Кравченко зазначив, що вікна в пошкоджених багатоквартирних будинках та лікарні замінить вікна МФ GEM. БФ Андрія Засухи відремонтує дахи на пошкоджених обʼєктах, а також замінить вікна в приватному секторі

Поліція Київщини закликає громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та у разі оголошення про небезпеку прямувати в найближчі укриття.