Столичні поліцейські затримали молодика за збут психотропів на території Подільського району. Правопорушник збував заборонені речовини шляхом так званих «закладок», повідомили в поліції Києва.

Під час патрулювання Подільського району столиці в лісопарковій зоні правоохоронці помітили чоловіка, який щось фотографував на землі на мобільний телефон, а побачивши поліцейських, почав тікати. Поліцейські наздогнали чоловіка, а під час перевірки виявили у нього згортки з забороненими речовинами.

Слідчі вилучили у молодика розфасовану по згортках психотропну речовину. Крім того, поліцейські встановили місця, де зловмисник вже встиг зробити «закладки», та вилучили ще 14 таких згортків. Проведеною експертизою встановлено, що у вилучених пакунках знаходилась психотропна речовина «Альфа-PVP».

Фігуранта затримано, речові докази вилучено. За незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин або їх аналогів (ч. 1 ст. 307 КК України) чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.