У місті Васильків на Київщині відновлюють дві багатоповерхівки, пошкоджені російськими окупантами. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Перший об'єкт знаходиться на просп. Київський шлях, 52. Тут розташований 10-поверховий будинок на 120 квартир, де мешкали понад 200 людей.

Відновлення будинку стартувало восени 2023 року. Наразі роботи виконані на 80%: тут утеплили горища та стіни, замінили вікна в 3-х під'їздах, пошпаклювали 1-й під'їзд. Роботи тривають – утеплюють лоджії, цоколь, шпаклюють ще 2 під'їзди

Другий об'єкт знаходиться на просп. Київський шлях, 46. Тут капітально ремонтують п’ятиповерхівку на 60 квартир, де до війни мешкали 120 людей.

Відновлення будинку теж розпочали восени 2023 року. Роботи також виконані на 80%: тут підсилили стіни, замінили перегородки, відремонтували балкони. Також замінили вікна та двері, завершили оздоблення двох під'їздів, утеплили горище, відремонтували покрівлю. Наразі завершують утеплення фасаду, цоколя, оздоблення ще 2-х під'їздів та ремонт у низці квартир.

Руслан Кравченко зазначив, що обидва будинки планується ввести в експлуатацію вже восени цього року.