Весь тиждень у Києві та області очікується сонячна погода. За даними порталу Sinoptik, можливі й дощі.

У понеділок, 22 травня, у Києві ясного ранку прийде на зміну хмарна погода, яка протримається до самого вечора. Без опадів. Вночі буде до +13 градусів, а вдень до 22 градусів тепла.

У вівторок, 23 травня, ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається до самого вечора. Вночі буде до +14, а вдень 22 градуси тепла.

У середу, 24 травня, хмари звільнять вранці небо у Києві від своєї присутності, але вдень ненадовго з'являться, щоб ввечері знову зникнути. Без опадів. Вночі очікується до +15 градусів, а вдень до +23 градусів тепла.

У четвер, 25 травня, з самого ранку й до вечора, небо у Києві буде вкрите хмарами. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Вночі буде до +18 градусів, а вдень до 23 градусів тепла. 

У п'ятницю, 26 травня, на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Вночі до +17 градусів, а вдень до 24 градусів тепла.

У суботу, 27 травня, буде сонячно, без опадів. Вночі до +15 градусів, вдень до 20 градусів тепла.

У неділю, 28 травня, вдень у Києві на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Вночі очікується до +10 градусів, а вдень до 19 градусів тепла.