У Білій Церкві Київської області правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні. Протягом двох діб він вчиняв сексуальне насильство над жінкою, а потім порізав їй горло та вдарив ножем у живіт, повідомив в своєму Telegram-каналі очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Ґвалтував жертву дві доби, порізав горло, вдарив ножем у живіт. Чоловік заманив 40-річну жінку до себе на роботу в Білій Церкві, залякав вбивством, скоїв сексуальне насильство. Постраждала благала її відпустити, але зловмисник, побоюючись викриття, вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло та бив її руками по голові й тілу. Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань", – розповів Нєбитов.

Він уточнив, що постраждалу жінку помітив на вулиці велопатруль.

Правоохоронці затримали зловмисника та викликали на місце слідчих. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що в минулому затриманий відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження. Йому повідомили про підозру в зґвалтуванні, незаконному позбавлення волі та нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.