У Києві вчора, 19 вересня, 4-річний хлопчик, який перебував на лікуванні у інфекційно-діагностичному відділенні, випав з вікна четвертого поверху медзакладу. Дитина впала на парапет другого поверху та отримала численні травми. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

“19 вересня 2023 року, приблизно о 18:30, правоохоронні органи столиці отримали повідомлення про те, що малолітня дитина отримала тяжкі травми внаслідок падіння з висоти на території дитячого медичного закладу”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 4-річний хлопчик перебував на лікуванні інфекційно-діагностичному відділенні на четвертому поверсі лікарні.  Батько дитини вийшов з палати, у цей час малюк сперся на москітну сітку та випав з вікна на парапет другого поверху. Внаслідок падіння він отримав численні травми.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Шевченківської окружної прокуратури Києва розпочато розслідування за фактом травмування малолітньої дитини на території дитячої лікарні. Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 137 КК України – неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей.