У Борисполі у четвер та п'ятницю, 21 та 22 вересня, проводитимуть роботи з очищення та хлорування провідних мереж та резервуарів. Через це по всьому місту буде відсутня вода до суботи, 23 вересня.

"У зв’язку з очищенням та сильним хлоруванням водопровідних мереж та резервуарів 21 та 22 вересня 2023 року буде відсутня вода по всьому місту. КП ВКГ "Бориспільводоканал" рекомендує водокористувачам заготовити запас води для приготування їжі", – йдеться в повідомленні Бориспільської міськради.

Як зазначається хлоровану воду можна буде використовувати для господарських потреб тільки з 23 вересня.

Також у пресслужбі наголосили, що у зв’язку з відсутністю водопостачання було внесено зміни в режим роботи закладів освіти міста Борисполя 21 та 22 вересня 2023 року.

"У закладах дошкільної освіти буде організовано та забезпечено роботу груп короткотривалого перебування (4 години) без харчування з 08:00 до 12:00", – розповіли у міській раді Борисполя.

Також, у закладах загальної середньої освіти буде призупинено експлуатацію харчоблоків та тимчасово припинено харчування учнів.

Крім того, 22 вересня буде проводитися генеральне прибирання з дезінфекцією усіх приміщень закладів освіти, обладнання та інвентаря.