У Борисполі патрульні затримали п'яного водія, який влаштував ДТП та залишив місце події, а потім намагався втекти від інспекторів. Про це повідомили у патрульній поліції Борисполя.

На днях на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив, що на вулиці Європейській водій Volkswagen врізався в припаркований автомобіль. За словами заявника, водій був п'яний.

Коли патрульні прибутки за вказаною адресою, порушник, побачивши службове авто, збільшив швидкість і мав намір втекти. Інспектори наздогнали порушника на сусідній вулиці, де він врізався ще в один припаркований автомобіль.

Щоб уникнути відповідальності, водій вийшов зі своєї машини та кинувся тікати. Під час спроби втечі він переліз через паркан і поранив руки.

Інспектори затримали водія, надали йому медичну допомогу та викликали медиків.

Спілкуючись із водієм, поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння, але від проходження огляду на стан сп'яніння на місці чи у закладі медустанови він відмовився.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за водіння у стані сп'яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП.