За минулі вихідні столичні правоохоронці перевірили дотримання громадянами правил комендантської години, і в ході цих заходів було вручено 121 повістку до військкоматів чоловікам призовного віку. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

Загалом представники військових комісаріатів вручили 121 повістку чоловікам призовного віку з метою перевірки їхнього перебування на військовому обліку.

Крім того, правоохоронці зафіксували факт порушення комендантської години: заклад громадського харчування на вулиці Богдана Хмельницького продовжував працювати та обслуговувати клієнтів – зокрема, продавати спиртне у заборонений час.

"На момент перевірки у закладі перебували близько 20 осіб", - уточнили в поліції.

Також продаж алкогольних напоїв після 22.00 щодо керуючого закладом було складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, які використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння.

У поліції зазначили, що правоохоронці й надалі перевірятимуть місця громадського відпочинку, тож закликають суб'єктів господарювання не порушувати встановлених обмежень