В столиці 18 липня провели перевірки у 53 закладах швидкого громадського харчування. Про це повідомили у ГУ Держпродспоживслужби в Києві.

Перевірено 53 фастфудів Києва. Моніторинг проводили у Печерському, Оболонському, Шевченківському, Святошинському, Дніпровському, Деснянському, Подільському, Голосіївському та Солом‘янському районах.

На понад два десятки закладів було складено протокол фахівцями Держпродспоживслужби. 

З 29 червня у Києві розпочали моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження. Перевірки в столиці розпочали після того, як десятки людей отруїлись шаурмою. Станом на 22 червня в Києві було зареєстровано вже 24 випадки захворювання, пов’язані з вживанням шаурми, придбаної в павільйоні на проспекті Бажана, 3. 23 особи були госпіталізовані до інфекційних лікарень. Зареєстровано 5 випадків захворювання, пов’язаних з вживанням шаурми, придбаної в павільйоні за адресою вул. Ахматової, 44. Всі хворі також госпіталізовані.