Німецький автобусний оператор FlixBus оголосив про відкриття нового маршруту з Києва до аеропортів Варшави. Як інформує пресслужба компанії, перевізник планує запустити міжнародну лінію N3225, яка протягнеться з Києва через Житомир, Рівне, Луцьк та Люблін до аеропортів Шопена та Модлін у Варшаві.

Перший рейс заплановано на 30 травня. Початково автобуси курсуватимуть два рази на тиждень, а з 14 червня частота збільшиться до чотирьох рейсів на тиждень.

З Києва автобуси відправлятимуться о 13:30 щовівторка, щочетверга, щоп’ятниці та у неділю з Центральної автостанції та прибуватимуть до аеропорту Шопена о 05:10 наступного ранку та до аеропорту Модлін о 06:40.

У зворотньому напрямку рейси будуть з аеропорту Модлін о 18:45 та з аеропорту Шопена о 20:15, прибуваючи на Центральну автостанцію у Києві о 12:55. Рейси у зворотному напрямку будуть доступні щовівторка, щосереди, щоп’ятниці та у неділю.

Ціна на квиток від Києва до будь-якого з аеропортів Варшави починається від 1299 грн. Вартість квитків може варіюватися від дня відправлення та кількості вже проданих квитків на конкретний рейс.