Внаслідок ракетного обстрілу вранці 18 жовтня у Києві пошкоджено два об'єкти критичної інфраструктури, а на лівому березі столиці у багатьох будинках немає світла та води. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, зараз частково обмежено надання послуг електро- та водопостачання у багатьох будинках на лівому березі Києва. У деяких будинках можливе зниження тиску у водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води.

На місцях працюють аварійно-рятувальні служби, які ліквідують наслідки надзвичайної ситуації.

"Звертаюся до всіх киян із проханням максимально економити електроенергію. Не включати потужні електроприлади – кондиціонери, електрочайники, мікрохвильові печі", – зазначив Віталій Кличко.

Жителям, у чиїх будинках знижено тиск у водопровідній мережі, рекомендують максимально економно витрачати воду. У будинках, де вже тимчасово припинено водопостачання, мешканців просять знайти найближчий до будинку бюветний комплекс, колонку чи автомат із продажу питної води та зробити запас.

Віталій Кличко запевнив, що міські служби роблять все можливе, аби якнайшвидше стабілізувати ситуацію та повернути киянам необхідні послуги.