Правоохоронці допомогли чоловіку, який безпорадно лежав на підлозі зачинений у власній квартирі. Про це повідомили в Патрульній поліції Києва.

Нещодавно під час патрулювання вулицею Волинською до поліцейських звернувся стурбований чоловік та попросив допомоги. Громадянин пояснив, що його батько з вчорашнього дня не виходить на зв'язок. Охоронці порядку разом із заявником пішли до квартири де проживає його батько аби з'ясувати, що трапилось. Двері ніхто не відчинив. Зважаючи на те, що зволікання могло коштувати громадянину життя, інспектори вирішили здійснити аварійне відчинення дверей. В одній із кімнат на підлозі патрульні виявили напівпритомного чоловіка. Поліцейські надали йому допомогу та викликали лікарів. 64-річного громадянина шпиталізували до лікарні з підозрою на інсульт.

Також столичні патрульні у комендантську годину супроводили авто з породіллею до лікарні. На лінію 102 зателефонував схвильований чоловік. Він розповів, що його дружина народжує, тож їм терміново потрібно дістатися до пологового будинку. У місті діє комендантська година, а тому останній попросив про допомогу. Інспектори Геннадій Гупалов, Назар Римарук прибули на місце виклику та, не зволікаючи, зі спецсигналами супроводили подружжя до медичного закладу, де на жінку вже чекали лікарі.