У четвер, 18 травня, РФ завдала чергового удару по території України. У Київській області сили ППО знищили усі ракети ворога, але уламками було пошкоджено кілька приватних будинків та авто, розповів очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Сьогодні вночі наша область зазнала чергової терористичної атаки окупантів. Дякуємо нашим силам протиповітряної оборони, усім нашим військовим за надійний захист. Фактів влучань в області не зафіксовано. Постраждалі також відсутні", - підкреслив Кравченко.

Водночас очільник Київської ОВА уточнив, у декількох громадах області зафіксували факти падіння уламків на подвір’я людей. Попередньо є інформація про пошкодження декількох приватних будинків.

"На щастя, вони незначні - вибиті вікна, пошкоджений шифер даху. Також уламками пошкоджено два автомобілі. Оперативні групи продовжують свою роботу з виявлення та фіксації наслідків терористичної атаки. Сприятимемо у відновленні. Людей у біді не залишимо", - додав Кравченко.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов зазначив, що правоохоронці проводять огляди місць падіння уламків і фіксують пошкодження.