У Києві суд визнав винним водія автомобіля Ford Fusion у скоєнні смертельної аварії, внаслідок якої загинула його пасажирка. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння наїхав на бордюр, після чого машина виїхала за межі дороги й зіткнувся із деревом, повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. 

"Прокурором у суді було доведено, що 17 липня 2021 року приблизно о 0:40 водій автомобіля Ford Fusion, рухаючись із перевищенням швидкості по вулиці Березняківській у напрямку проспекту Павла Тичини, не зміг зреагувати на заокруглення проїжджої частини. Автомобіль зачепив бордюрний камінь і, виїхавши за межі проїжджої частини, врізався в дерево", - розповіли в пресслужбі.

Внаслідок аварії 20-річна пасажирка легковика отримала травми, з якими у важкому стані була доправлена до лікарні, там невдовзі вона померла.

Правоохоронці встановили, що під час ДТП водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Суд визнав його винним та засудив його до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 7 років.