У Командуванні Повітряних сил ЗСУ відзначили надзвичайно успішну роботу нашої протиповітряної оборон, адже усі ракети на ударні дрони, які російські військові вночі випустили по Україні, - знищено. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.

За його словами, вночі РФ випустила у напрямку Києва 6 аеробалістичних ракет "Кинджал" із літаків МіГ-31К. Усі ракети знищили. Ігнат наголосив, що це "надзвичайно хороший результат роботи наших оборонців неба".

Росіяни також атакували ракетами Калібр із кораблів у Чорному морі - усі 9 ракет знищили сили ППО. Також ворог випустив три ракети наземного базування С-400, "Іскандер-М", які летіли по балістичній траєкторії, й ударні дрони типу Shahed-136/131. А перед ракетною атакою розвідку мали провести три безпілотники оперативно-тактичного рівня Орлан-10, SuperCam.

"Робота сьогодні надзвичайно успішна. Усі повітряні цілі знищено. Як бачите, шість ракет Кинджал - це показник, який дуже вражає", - заявив речник Командування Повітряних сил ЗСУ.

Як наголосив Ігнат, ця атака вчергове показала, що Київ залишається пріоритетною ціллю ворога. Саме тому столицю добре захищають серйозними засобами протиповітряної оборони - знищено все, що летіло на Київ.