Слідчі повідомили про підозру чоловіку за крадіжку з авто. Інформацію про злочин 15 серпня розміщено на сторінці поліції Києва.

До чергової частини відділу поліції № 4 Шевченківського управління поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що його автівку, яку він припаркував на вулиці Трьохсвятительскій, обікрали. Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, співробітники карного розшуку затримали ймовірного підозрюваного у скоєнні злочину.

Було встановлено, що 41-річний раніше судимий киянин, звернув увагу на припарковану іномарку та сумку, яка лежала на сидінні. Зловмисник розбив скло, викрав речі та втік. Переглянувши записи з камер відеоспостереження правоохоронці швидко встановили особу порушника та затримали його. Встановили, що чоловік звільнився з місць позбавлення волі у 2019 році та перебував у розшуку за скоєння аналогічного злочину.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Поліція Києва вкотре нагадує автовласникам, щоб вони не залишали у транспортних засобах гаманці, барсетки, гроші, документи та інші цінні речі.