У Києві патрульні наздогнали та затримали водія Audi, який намагався від них втекти під час дії комендантської години. Як виявилось, у чоловіка були ознаки алкогольного сп’яніння, повідомили у пресслужбі столичної патрульної поліції.

"Подія сталася в Шевченківському районі. Інспектори помітили автомобіль Audi, який рухався в комендантську годину. Поліцейські подали водію сигнал про зупинку, натомість той пришвидшився та намагався втекти", – розповіли в поліції.

Після нетривалого переслідування інспектори зупинили автомобіль шляхом блокування поблизу Бессарабської площі. За кермом перебував 39-річний чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Чоловіку запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер, але той відмовився.

На правопорушника склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за невиконання водіями вимог про зупинку (штраф 153 гривні або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців).