У Києві викрили чоловіка, якого підозрюють у збуті наркотиків. Консультант магазину електротехніки продавав клієнтам амфетамін, повідомили в пресслужбі столичної поліції. 

Правоохоронці отримали інформацію, про те, що у одному з магазинів роздрібної торгівлі електроніки продають наркотики. Було встановлено, що збутом заборонених речовин займається консультант крамниці. Поліцейські провели декілька етапів оперативної закупівлі, під час якої зловмисник продав амфетамін.

"Як нам стало відомо, чоловік замовляв наркотик роздрібними партіями у інтернеті, розфасовував на невеличкі дози та потім продавав з-під прилавку магазину, у якому працював консультантом. Незаконним бізнесом чоловік промишляв декілька місяців та збував за тиждень близько 60 грамів амфетаміну. Заборонений товар пропонував лише постійним клієнтам, з якими був у дружніх відносинах", - розповіли в поліції. 

Під час обшуків у магазині було виявлено та вилучено 27 зіп-пакетів із наркоречовиною та 25 тисяч гривень, які зловмисник "заробив" завдяки своєму "бізнесу". За фактом збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів відкрито кримінальне провадження. 38-річному киянину повідомили про підозру, йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією.