На Берестейському проспекті уздовж станції метро "Шулявська" триває демонтаж МАФів та розпочато капітальний ремонт скверу. Демонтували вже близько двох десятків тимчасових споруд, розповіли у КМДА.

У Київській міській держадміністрації зауважили, що міські служби здійснюють демонтаж незаконних споруд, а також, відповідно до рішення Ради оборони міста Києва, розчищають евакуаційні шляхи біля станцій метрополітену.

"В умовах війни безпека людей - на першому місці. Крім того, очевидною є необхідність створення в центральній частині міста зелених територій із відповідним плануванням для цивілізованого відпочинку. Маємо привести території біля метро у відповідність до вимог безпеки та суспільного запиту", - сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він наголосив, що принциповою позицією міста є те, що після демонтажу МАФів локації прибирають, ремонтують та перетворюють на громадські простори. Незабаром такі відремонтовані території для киян відкриють і на Шулявці, і біля станції метро "Героїв Дніпра".