Суд оголосив вирок зловмиснику, якого звинувачували у зберіганні кокаїну та солей-PVP. Про це повідомили в Київській міській прокуратурі. 

Деснянським районним судом оголошено обвинувальний вирок 48–річному уродженцю Луганської області за фактом незаконного придбання та зберігання особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів, в особливо великих розмірах, вчинене повторно з метою збуту (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).
 
Згідно матеріалів слідства, обвинувачений, будучи раніше судимим за аналогічні злочини, з метою збагачення придбав та зберігав наркотичні речовини для подальшого збуту. Саме після придбання наркотичних засобів на території Деснянського району Києва зловмисника затримали правоохоронці. Під час особистого обшуку, а також обшуку автомобіля та за місцем проживання чоловіка вилучили 53 зіп-пакети з психотропною речовиною PVP, 24 зіп-пакети з кокаїном та 33 зіп-пакети з канабісом.

Вироком Деснянського районного суду Києва чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та призначено покарання у вигляді 9 років 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.