Слідчі завершили досудове розслідування відносно киянина, який спеціалізувався на крадіжках з авто. Правоохоронці зібрали необхідну доказову базу та довели причетність раніше судимого чоловіка до одинадцяти епізодів злочину. Про це 11 серпня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції протягом тривалого часу із заявами про крадіжки з автотранспорту звертались мешканці району. Як розповіла слідча Шевченківського управління поліції Вікторія Водзяновська, правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушень причетний один і той самий чоловік та довели його причетність до одинадцяти епізодів злочинної діяльності. У ході досудового розслідування ми з’ясували, що раніше судимий мешканець столиці 1980 року народження на шлях виправлення не став та скоїв ряд злочинів. Правопорушник обікрав дев’ять автомобілів. Здобиччю крадія стали інструменти, шкіряна сумка, гроші, генератор та одяг. Правоохоронці затримали серійного крадія під час скоєння скоєння крадіжки, де зловмисник викрав гуманітарну допомогу військовим.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 3 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.