Столичні рятувальники ліквідували пожежу  в квартирі. Про це повідомили в управлінні ДСНС в Києві. 

10 липня до рятівників надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Героїв Сталінграду, 26, що в Оболонському районі столиці. Пожежа виникла на кухні однієї з квартир на 8 поверсі 9-поверхового житлового будинку. Пожежу було локалізовано на площі 10 квадратних метрів і ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено меблі, особисті речі, закопчено стіни та стелю квартири. 

На момент виникнення пожежі, в квартирі знаходилась сім’я - мама, тато та дитина. Батьки вчасно відчули запах горілого та, забравши дитину, покинули помешкання викликавши рятувальників. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Також під час гасіння пожежі в квартирі столичні вогнеборці врятували трьох людей. 9 липня бійцям ДСНС надійшло повідомлення про пожежу на вул. Єреванській, 14-Б у Солом'янському районі столиці. Пожежа виникла в житловій кімнаті однієї із квартир на першому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Горіли особисті речі на площі 20 кв. м. В ході розвідки, бійці врятували трьох людей, які були в квартирі: жінку 1985 року народження (її оглянули медики, від подальшої госпіталізації вона відмовилася) та двох чоловіків 1983 року народження (отримав опіки 1-2 ступеню тулуба та верхньої кінцівки, його було госпіталізовано до опікового центру) та 1978 року народження (з отруєнням дихальних шляхів продуктами горіння госпіталізовано також до опікового центру).

Внаслідок пожежі житлова кімната вигоріла повністю, закопчено стіни та стеля квартири. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюватиму правоохоронні органи.