У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі тримав жінку у своїй квартирі та бив її. На тілі потерпілої лікарі виявили опіки від паяльника, повідомили в пресслужбі столичної поліції. 

Як розповіли правоохоронці, до них надійшло повідомлення від медиків, про те, що до лікарні було доставлена 30-річна жінка з множинними травмами по всьому тілу. В такому стані знайшли виявили у квартирі на вул. Кубанської України. Як попередньо встановили поліцейські, співмешканець на ґрунті ревнощів до знайомого протягом трьох діб бив потерпілу та застосував до неї паяльник.

"Ми встановили, що після скоєного зловмисник одразу поїхав шукати собі адвоката. Медики, окрім побоїв, виявили на тілі жінки виявлено численні опіки. Слідчі затримали 32-річного чоловіка. Наразі потерпіла перебуває у лікарні", - розповіли в поліції. 

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, відкрито кримінальне провадження. Затриманному повідомили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.