Робота в офісі досить рутинна та одноманітна. Її можна розбавити, оточивши себе маленькими приємними речами, користування якими приноситиме задоволення, наприклад, канцелярією. Канцелярське приладдя здатне принести комфорт, порядок і стабільність у щоденне офісне життя.

Канцелярія, її види

Канцелярія сьогодні - це незвичайні аксесуари, що відрізняються і функціями, і призначенням, розмірами та дизайнерською формою. Це не лише ручки, ножиці, папки, пенали. Це стікери, скетчбуки для малювання, скріпки, біндери, декоративні скотчі тощо.

Особливості канцелярського приладдя

Споживачі вибирають предмети для щоденного використання, які будуть надійними, зручними, матимуть тривалий термін експлуатації. Практичність та зовнішній вигляд предмета здатний підкреслити статус власника, його смак та репутацію. Так, певні канцелярські предмети можна вибрати із гравіюванням, використанням металів, інкрустуванням. Крім того, канцтовари варто обирати, виходячи із конкретних напрямків роботи.

Скетчбук для малювання акрилом

Скетчбук для малювання - це той вид канцелярії, який здатний створити настрій. Використовуючи скетчбук з щільними листами, можна малювати на яких акриловими фарбами, це принесе задоволення.

Скетчбук - що це

Скетчбук має форму збільшеного блокнота тільки з нелінованими листами. Листи в скетчбуці значно щільніші, вони гладкі, тому не вбирають у себе фарбу. Акрил швидко висихає та виходить гарний яскравий малюнок. Його можна завжди носити з собою, і будь-якої миті, відчувши політ фантазії, створювати нариси - олівцем, маркерами, акрилом, гелевими ручками.

Функціональність скетчбуків

Яким може бути ідеальний скетчбук?

  1. Щільність паперу від 200 г/м² витримає і густий мазок, і вологі техніки за сирим малюнком.
  2. Формат. Малювати акрилом зручно у скетчбуку будь-яких розмірів.
  3. Палітурка може бути м'якою і з невеликою вагою, що зручно для дорожнього варіанту. Тверді обкладинки підходять для домашнього використання.

Прошиті скетчбуки дозволяють малювати з переходом на іншу сторінку. А моделі на пружинах припускають посторінкову роботу.

Яким би не був скетчбук, його головна особливість – портативність. Він незамінний для художників, які люблять малювати, робити начерки на свіжому повітрі. Акриловими фарбами можна створювати деталі чи малювати великі картини.