Правоохоронці розслідують обставини смертельної автопригоди на столичній Оболоні. Про це 8 вересня повідомили в поліції Києва.

На спецлінію 102 від киянина надійшло повідомлення про те, що він здійснив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав перед його автівкою на проїжджу частину. Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Києва Анатолій Андросович, правоохоронці проводять всі необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин інциденту та проводять необхідні експертизи.

“Ми з’ясували, що під час того, як 51-річний водій автомобіля Toyota рухався на з’їзді з проспекту Степана Бандери у бік вулиці Богатирської, на дорогу перед ним раптово виїхав велосипедист. Водій не встиг вчасно зреагувати та здійснив наїзд на потерпілого, у результаті чого останній помер під час надання йому невідкладної медичної допомоги. Керманича 1971 року народження медики госпіталізували у лікарню”, - повідомили в поліції.

Слідчі відкрили за даним факом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.