Правоохоронці викрили чоловіка, який займався збутом наркотичних речовин. У помешканні фігуранта поліцейські виявили заборонені засоби -  канабіс та метадон. Про це 9 вересня повідомили в поліції Києва.

Дізнавачі Дніпровського управління поліції спільно викрили чоловіка, який вдома зберігав наркотики. Правопорушником виявився 33-річний киянин. Як розповів дізнавач Дніпровського управління поліції Владислав Кучерявий, опитавши свідків поліцейські встановили, що фігурант вживав та збував канабіс протягом тривалого часу.

“Ми провели обшук в оселі правопорушника, де виявили речовину рослинного походження та порошкоподібну речовину схожу на наркотичну. Чоловік розповів нам, що зберігав наркотики для власного вживання. Вилучені речовини направлено на проведення експертизи”, - повідомили в поліції.

За даним фактом відділом дізнання Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України - незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру. Санкція статті передбачає обмеження волі до п’яти років.