На Київщині зловили драгдилера. Про це повідомили у поліції.

Відомо, що 40-річний росіянин, нині житель Києва, організував збут наркотиків через телеграм-канали. Коли його мали затримати, він уже приготував 15 оптових посилок з наркотиками та психотропними речовинами. Посилки драгдилер планував надіслати клієнтам.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіки поліцейські виявили та вилучили близько 200 гр метадону, 100 гр кокаїну, 700 гр амфетаміну, 300 гр солі альфа PVP, 3,5 кг елітних шишок канабісу. Також у нього вилучили понад 16,5 тис. доларів та 1,4 тис. євро - виручка від продажу наркотиків.

Наркотики "бізнесмен" продавав у Києві, області та по всій Україні. Силовики встановили 9 його клієнтів у різних регіонах країни. Вони отримували посилки, щоб збувати та використовувати їх. Усім загрожує кримінальна відповідальність.

Як розповіли в поліції, зловмисника затримали й відправили до ізолятора тимчасового тривання. Запобіжний захід йому обере суд.

За фактом незаконного збуту наркотиків та психотропів, їх аналогів та прекурсорів слідчі повідомили фігуранту про підозру (ч.2 ст.307 ККУ). Максимальний термін покарання за цією статтею – 10 років в'язниці з конфіскацією майна.