Правоохоронці повідомили про підозру збувачу психотропів. У ході поверхневої перевірки та обшуку в оселі правопорушника, поліцейські вилучили 59 пакетиків із забороненою речовиною. Окрім цього, правоохоронці відшукали місцезнаходження залишених закладок із психотропом для замовників забороненого товару. Інформація про це розташована на сайті поліції Києва.

Слідчі Солом’янського управління поліції спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань міста Києва та під процесуальним керівництвом Солом’янської окружної прокуратури викрили 29-річного чоловіка за підозрою у збуті психотропу на території столиці. Поліцейські затримали зловмисника на вулиці Ушинського під час того, як він розкладав клієнтам замовлення.

У ході поверхневої перевірки працівники поліції виявили у чоловіка 29 поліетиленових пакетиків з порошкоподібною речовиною – психотропом PVP, які фігурант замовляв через телеграм-канал, а також встановили місцезнаходження раніше залишених закладок. В подальшому, у помешканні правопорушника слідчі провели невідкладний обшук під час якого вилучили ще 30 пакетиків із забороненими засобами.

Правоохоронці затримали. Порушником виявився уродженець Київської області 1993 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчі Солом’янського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.