Чоловік напідпитку підірвав гранати в гаражному кооперативі у Вишгороді. Вибухи спричинили пожежу, яку загасили рятувальники, а правоохоронці затримали винуватця інциденту. Йому загрожує великий термін ув’язнення.

Про стало відомо з допису у Facebook начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова.

“Хильнув оковитої, взяв  Ф-1, висмикнув чеку і зайшов із погрозами в гараж, де знаходилось семеро громадян. Добре,  що серед цивільних  був патрульний поліцейський, який миттєво зреагував, виштовхнув чоловіка геть і врятував людей від уламків”, – запостив Нєбитов.

За словами начальника обласного поліцейського главку, на цьому історія не закінчилася: “На місці вже перебувала слідчо-оперативна група і кримінальна поліція Київщини, коли зловмисник витягнув  ще одну гранату, якою спочатку погрожував, а потім підірвав. Внаслідок вибуху запалав бокс, згоріло авто, але завдяки сміливості і професіоналізму поліцейських, всі лишились живі, тяжкої трагедії вдалося уникнути”.

Оперативники карного розшуку затримала лиходія. Серед речей зловмисника виявили ще і пістолет. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення.