У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який праскою ледь не вбив свого товариша. Про це 8 липня повідомили в поліції Києва. 

Надзвичайна подія трапилась на вулиці Олекси Тихого. До поліції Києва від лікарів надійшло повідомлення про госпіталізацію 40–річного чоловіка із численними забоями голови. Працівники поліції з’ясували, що до нанесення тілесних ушкоджень причетний товариш постраждалого. Встановлено, що після спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка, під час якої  правопорушник схопив праску та кілька разів вдарив потерпілого по голові. Речовий доказ з місця події поліцейські вилучили, а зловмисника розшукали та затримали. Затриманий – уродженець Київської області 1969 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок та грабежів.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, та направив клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.