У Києві з 8 до 14 травня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. За даними порталу Sinoptik, до кінця тижня повітря в місті максимально прогріється до +19°С.

На вихідних у столиці можливий дощ.

В понеділок, 8 травня, протягом усього дня у Києві буде триматися хмарна погода, без опадів. Температура повітря вдень +5°С…+13°С.

У вівторок, 9 травня, зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода в столиці зміниться вже у середині дня. Небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора, без опадів. Температура повітря вдень +7°С…+13°С.

У середу, 10 травня, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня, без опадів. Температура повітря вдень +6°С…+13°С.

У четвер, 11 травня, весь день у Києві буде хмарним. Опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря вдень +7°С…+15°С.

У п’ятницю, 12 травня, вдень хмари з'являться на небі лише для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів. Температура повітря вдень +8°С…+18°С.

На вихідних, 13 й 14 травня, синоптики прогнозують невеликий дощ. У суботу температура повітря вдень +10°С…+19°; в неділю температура повітря вдень +12°С…+19°С.