Під час сварки злочинниця вдарила чоловіка ножем у ногу і згодом він помер від крововтрати. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження

Наприкінці грудня до поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів "швидкої" про те, що у квартирі на вулиці Райдужній вони виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням ноги. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

На місці події правоохоронці з'ясували, що потерпілий отримав смертельне ножове поранення під час конфлікту з дружиною. Під час з'ясування стосунків жінка схопила зі столу ніж і вдарила ним чоловіка в стегно. Згодом потерпілий помер від крововтрати.

Слідчо-оперативна група вилучила з місця скоєння злочину кухонний ніж зі слідами бурого кольору, а порушницю оперативні працівники затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилася уродженка Києва, 1962 року народження.

За цим фактом слідчі за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Києва повідомили затриманій про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, а суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Наразі слідчі Дніпровського управління поліції завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. За скоєне жінці загрожує до десяти років в'язниці.