В столиці поліцейські затримали чоловіка, який бігав вулицею з ножем. Перебуваючи напідпитку, чоловік чіплявся до перехожих, ображав їх та погрожував розправою. Про це повідомили в Шевченківському управлінні поліції Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 звернулись двоє місцевих мешканців та повідомили, що на вулиці Ольжича поблизу зупинки громадського транспорту бігає чоловік із ножем у руках та поводиться агресивно. Як розповів заступник начальника слідчого відділення відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Василь Засько, правоохоронці виявили порушника, на якого вказали громадяни.

“Ми встановили, що зловмисник у стані алкогольного сп’яніння бігав вулицею з ножем. Окрім того, почав чіплятись та висловлюватись нецензурною лайкою до перехожих. Вони відійшли подалі, аби не провокувати конфлікт, однак фігурант намагався накинутись на них з ножем. Очевидці одразу викликали поліцію. Затриманий – це 34–річний раніше судимий за крадіжку та незаконний обіг наркотиків уродженець міста Луганськ”, - повідомили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.