Правоохоронці затримали зловмисників, які підпали автівку на Фастівському районі. Про це 6 серпня повідомили в поліції Київської області.

Надзвичайна подія трапилась 22 липня на одній із вулиць Боярки. Водій Daewoo Lanos - 43-річний місцевий житель - намагався самотужки загасити своє авто, але невдало і  викликав рятувальників та поліцію. Під час огляду автомобіля слідчо-оперативна група помітила під машиною обгорілу шину і залишки тканини, які, ймовірно, зловмисники і використали задля підпалу.  Неподалік місця злочину поліцейські також виявили пляшку з пальним. 

Співробітники кримінальної поліції встановили осіб, причетних до організації та здійснення підпалу. Зловмисниками виявилися 34-річний та 37-річний жителі Фастівського району, які раніше неодноразово притягувалися до вчинення інших правопорушень. Під час проведення обшуків, поліцейські вилучили низку речових доказів, серед яких понад 10 мобільних телефонів, одяг та взуття в якому за попередніми даними вчиняли злочин. За фактом умисного пошкодження майна слідчі розпочали досудове розслідування (ч.2 ст.194 ККУ). Чоловікам загрожує позбавлення волі до 10 років.