Столичні оперативники затримали громадянина, який таксував та паралельно продавав наркотики. Про це повідомили 7 липня в поліції Києва. 

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку Деснянського управління поліції задокументували незаконну діяльність чоловіка, який займався розповсюдженням наркотичних речовин. Ним виявився раніше не судимий 44-річний киянин.

Як розповів старший слідчий Деснянського управління поліції Андрій Вітченківський, правоохоронці затримали фігуранта.

“Ми встановили, що чоловік організував незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичного засобу. Так, під час роботи в службі таксі, киянин розвозив клієнтам замовлені дози. У результаті першочергових слідчих дій у кармані одягу затриманого ми виявили та вилучили дванадцять пакетиків з розфасованим наркотичним засобом. Після проведення експертизи було встановлено, що це - метадон”, - розповів Андрій Вітченківський. 

Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва фігуранту повідомлено про підозру. На час досудового розслідування він буде перебувати під вартою з можливістю внесення грошової застави. Правопорушнику загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.