Поліцейські Святошинського управління поліції отримали оперативну інформацію про, те що водій фірми міжобласних пасажирських перевезень займається збутом наркотичних речовин. 

В ході проведення комплексу оперативних заходів правоохоронці задокументували факт реалізації  канабісу 37-річним порушником. Як стало відомо, наркотичні речовини він поставляв з Житомирщини. 

У результаті обшуку за його місцем проживання слідчі виявили та вилучили чергову партію «товару», підготовлену до збуту. Загалом, у порушника вилучено 100 грамів наркотичної речовини. Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру за  ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Правопорушнику загрожує  до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.