У Києві охоронець одного з приватних підприємств поїхав кататися службовою машиною містом і потрапив у ДТП. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

Так, до чергової частини Голосіївського управління поліції від патрульних надійшла інформація, що на проспекті Голосіївському під час оформлення ДТП за участю автомобілів марки «Шевроле» та «Тойота» з'ясувалося, що одна з машин перебуває в розшуку.

Спілкуючись із водієм "Шевроле", поліцейські встановили, що чоловік працює охоронцем на одному із приватних підприємств. Випивши, чоловік вирішив взяти службову іномарку та проїхатися містом, проте не впорався з керуванням та зіткнувся з іншим авто.

Порушником виявився раніше засуджений 29-річний уродженець Дніпропетровської області.

Інформація про те, що сталося, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Слідчі повідомили чоловіка про підозру. На час слідства він перебуватиме під вартою. За викрадення машини затриманому загрожує до 8 років ув'язнення з конфіскацією майна або без такої.