Правоохоронці виявляють та повертають загублених людей до рідних. Про це 5 вересня повідомили в Патрульній поліції Києва.

У суботу 2 вересня близько 2-ї ночі на лінію 102 зателефонував схвильований чоловік й повідомив, що його батько загубився у парку. Заявник додав, що сам зараз у місті Одеса, а батько у Києві, пішов вигулювати собаку і йому стало зле. Повернутись додому він не може, точне місце перебування не знає.

Інспектори Євгеній Даценко та Олексій Литвин з'ясували місце проживання громадянина, уточнили куди найчастіше той ходить вигулювати свого домашнього улюбленця - Кучмин яр, що у Солом'янському парку. Почалися пошуки. Подаючи голосові сигнали патрульні виявили чоловіка й собаку поряд з ним. З'ясувалось, що через стан здоров'я у нього відмовили ноги. Інспектори винесли 53-річного громадянина з парку та доставили до медичного закладу. Пса передали знайомим чоловіка, які погодились його забрати.

Того ж дня, близько 18-ї години, до поліції надійшов виклик про зникнення доньки, яка непомітно вийшла з дому. Стурбована жінка пояснила, що її донька має інвалідність та потребує постійної опіки.

Поліцейські батальйону ТОР Олександр Голубничий, Євген Підгорний та Сергій Козаченко негайно розпочали пошуки. На одній із зупинок громадського транспорту, що на проспекті Правди, охоронці порядку виявили дівчину цілою та неушкодженою й передали її матері.