За результатами перевірок на ранок 5 червня було встановлено, що найкращий доступ до укриттів у Києві забезпечено в Деснянському та Солом’янському районах, а задовільний стан таких об’єктів зафіксовано в Дніпровському та Оболонському районах. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Інспектування захисних споруд продовжиться.

"Результати перевірки понад 1600 укриттів комісією у складі ДСНС, поліції, представників райдержадміністрацій та служб міста в усіх районах Києва станом на ранок 5 червня. Нагадаю, що місто минулого та цього року виділило районам загалом 1,2 млрд грн на облаштування укриттів. Перевірка триває", – підкреслив Кличко.

РекомендуємоКияни можуть оцінити стан укриття через чат-бот

Крім того, мер Києва додав, що за результатами перевірки будуть звернення до президента щодо кадрових рішень стосовно голів РДА з найгіршими показниками.

Згідно з результатами обстежень найкращий доступ до захисних споруд забезпечено в Деснянському (100%) та Солом’янському (99%) районах, а найгірший – у Печерському (79%) та Шевченківському (73%).

За результатами перевірок було встановлено, що задовільний стан укриттів зафіксовано у Дніпровському (92%) та Оболонському (86%) районах, а найгірший – у Солом’янському (54%) та Подільському (20%) районах.