Правоохоронці затримали замовника і виконавця вбивства в готелі у броварах. Про це повідомили в поліції Київщини.

3 жовтня до поліції надійшло повідомлення від адміністраторки одного із готелів в Броварах, що вона почула звуки пострілів та пішла дізнатись, що відбувається. В одному з номерів жінка виявила тіло невідомого чоловіка.

На місці поліцейські встановили, що загиблий - 48-річний мешканець Львівщини. У чоловіка були вогнепальні поранення в області голови, грудної клітини та живота, від яких він загинув на місці події. Також поруч із тілом знайшли гільзи від вогнепальної зброї.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вбивства причетні двоє чоловіків: 53-річний та 51-річний кияни.

Поліцейські встановили, що між потерпілим та зловмисником вбивства виникли неприязні стосунки. Фігурант вмовив свого товариша вбити опонента. 51-річний чоловік прийшов до номеру в готелі потерпілого та, здійснивши декілька пострілів, втік.

Правоохоронці встановили місцезнаходження та затримали і замовника, і виконавця. У ході обшуку поліцейські вилучили у виконавця вбивства пістолет, патрони, три ручні гранати типу РГД-5 та одну гранату Ф-1. Окрім цього, знайдено та вилучене знаряддя вбивства, пістолет, його направлено для проведення відповідної експертизи.

За фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України) відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.