Поліцейські Фастівського району провели відпрацювання на території обслуговування. Про це повідомили в поліції Київської області.

Поліцейські спільно з органами місцевого самоврядування провели заходи щодо забезпечення правопорядку. Основна мета - посилення безпеки громадян, профілактика правопорушень та запобігання незаконному обігу зброї, вибухівки і наркотичних речовин. Загалом до відпрацювання у складі піших та мобільних патрульних нарядів було залучено понад 60 правоохоронців.

Під час відпрацювання поліцейські перевірили майже 5 932 мешканців та понад 10 544 транспортних засобів. Задокументували 21 адмінправопорушення.

В ході профілактичних заходів в селі Дзвінкове у правопорушника було виявлено два автомати, дві рушниці, два пістолета, дві гранати та магазини до автоматичної зброї. У селі Борова під час обшуку правоохоронці виявили у 45- річного жителя дві димові шашки та 330 патронів. У 42-річного жителя Ясногородка вилучили от близько 50 патронів калібром 7,62.

Під час відпрацювання, поліцейські виявили 10 фактів незаконного зберігання наркотичних речовин та два факти посіву нарковмісних рослин.