Увесь тиждень погода у Києві буде похмурою, очікуються дощі. За даними Sinoptik.ua, дищитиме і у вихідні.

У понеділок, 3 квітня, у столиці весь день буде хмарна погода та дощ, який до вечора має ослабнути. Температура вночі - 6 градусів тепла, вдень - 8 градусів вище 0.

У вівторок, 4 квітня, протягом усього дня погода у Києві буде похмурою. Увечері очікується невеликий дощ. Температура вночі - 3 градуси тепла, вдень потеплішає до +9 градусів.

У середу, 5 квітня, з ранку і до самого вечора столичне небо буде вкрите хмарами. Вранці сильний дощ у другій половині дня повинен ослабнути, але надвечір може знову набрати сили. Температура вночі - 7 градусів тепла, вдень - 15 градусів вище 0.

У четвер, 6 квітня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами, дощ, який по обіді може посилитися. Температура вночі - 10 градусів тепла, вдень - плюс 11 градусів.

У п'ятницю, 7 квітня, у Києві сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Зранку буде йти дощ. Вдень він може ослабнути, але надвечір знову набере сили. Температура вночі - 9 градусів тепла, вдень - плюс 12 градусів.

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують, що цей квітень в Україні буде теплішим, ніж зазвичай. Згідно з їхніми даними, середньомісячна температура буде в межах 9-13 градусів, що вище за норму на 1 - 1,5 градуса.