Учні Київського військового ліцею імені Богуна склали урочисту клятву
За участі Президента України Володимира Зеленського вихованці Київського військового ліцею імені Богуна склали клятву ліцеїста. Захід відбувся на території Національного історико-архітектурного музею “Київська фортеця” в присутності військово-політичного керівництва держави та іноземних дипломатів. Про це стало відомо з повідомлення Київського військового ліцею.

“Президент України привітав ліцеїстів Київського військового ліцею імені Івана Богуна, який нещодавно увійшов до складу Національного університету оборони України, з урочистим складанням клятви ліцеїста”, – сказано в повідомленні.

“Сьогодні, в особливий день, у нас є особлива місія. Місія вдячності. Місія вірності. Церемонія вручення державних нагород України тим, хто відзначився в її захисті. Та урочиста клятва наших військових ліцеїстів, яким іще належить здобути повагу українського народу. Повагу, яку треба заслужити. Але яка буде абсолютною, коли її здобуваєш гідно”, – сказав Президент України Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Захисників і Захисниць України.

Загалом, клятву склали ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна, військового ліцею Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Військово-морського ліцею, державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою “Кадетський корпус” імені І. Г. Харитоненка ДПСУ та юридичного ліцею імені Я. Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ.

Президент Володимир Зеленський привітав їх з цією важливою подією.