Що таке суші від японської доставки Watatsumi? Це справжнє задоволення, адже страва смачна, дієтична і доступна. Ви можете швидко замовити суші, роли або суші-сети в ресторані Watatsumi. В закладі враховано все до дрібниць: від вибору продуктів до доставки замовлення. Продукти завжди свіжі, доставка оперативна, а сервіс на високому рівні, що встигли оцінити багато українців.

Великий асортимент ролів

Західні експерти стверджують, що суші і роли - дієтична їжа, завдяки їх ситості і низької калорійності. Будь-які найпростіші роли – це рис з овочами і морепродуктами, загорнуті у водорості. Всі інгредієнти окремо і разом мають користь для організму.

Наші суші-майстри відстежують якість інгредієнтів і готують страви перед самим відправленням кур’єром. Для кращих ролів використовуються найсвіжіші і ексклюзивні продукти, щоб страви були досконалими і виглядали шикарно.

Замовити суші зручно через сайт завдяки сучасному інтерфейсу, фільтрам, детальним фото та можливості вибору інгредієнтів. Роли з доставкою від Watatsumi це:

  • корисне поєднання рису, морепродуктів, овочів;
  • дуже ситні і низькокалорійні страви;
  • зручна і компактна форма подачі.

Незабутні роли на будь-який смак стануть окрасою стола. Майстри суші мають багаторічний досвід роботи в японських ресторанах преміум-класу і дотримуються традицій в рецептурі страв певної кухні і техніці приготування, враховуючи побажання клієнтів. У нас можна замовити суші-сет додому або в офіс на будь-який смак.

Доставка японської кухні, яку ви полюбите

Замовити їжу додому стало просто і доступно завдяки "Watatsumi". Онлайн ресторан доставляє не просто їжу, а справжнісіньке задоволення, роблячи ставку на поєднання якості, європейського сервісу і низьких цін. Ключові особливості умов доставки в Watatsumi:

  • Термін доставки: від 60 до 90 хвилин.
  • Вартість доставки: безкоштовна за умови замовлення від 199 грн.
  • Замовлення приймаються 24/7 на сайті або по телефону.
  • Зручна система оплати. Готівкою при отриманні замовлення або попередньо на банківську карту - вирішувати вам.
  • Страва свіжа, адже буде доставлена прямо з-під ножа суші-майстра.
  • Працюємо щодня з 10.00 до 21.30.
  • Доставка безкоштовна при замовленні на суму від 149 грн.

Вибрати начинку і страви можна через форму на сайті, або зателефонувавши по телефону, зручніше не буває. До того ж ціна на суші є доступною кожному. Будь-який з видів страв представлений в широкому асортименті, щоб кожен житель столиці міг порадувати себе вишуканою ресторанною кухнею прямо у себе вдома. Меню закладу постійно розширюється, тому кожен може обрати суші на свій смак.

Як замовити суші?

Сервіс «Watatsumi» пропонує замовити блюдо онлайн всього лише за два кроки:

  • Вибрати вподобані гастрономічні шедеври із онлайн-меню.
  • Набрати будь-який з номерів, вказаних на сайті, або оформити замовлення самостійно

Для своїх клієнтів заклад пропонує бонусну програму, яка діє у всіх ресторанах мережі "Watatsumi". Позитивні відгуки задоволених клієнтів підтверджують високий рівень сервісу, доставки і приготування страв, які можна купити недорого.

Де ще скуштувати суші від Watatsumi?

Можна не лише замовити улюблену страву через сайт, а й скуштувати її на фуд-корті ТЦ Караван, що знаходиться за адресою: вулиця Лугова, 12. При цьому можна отримати додаткову знижку в -20% від вартості замовлення. Додаткову інформацію уточнюйте за телефоном у менеджера.

Рекомендуємо спробувати всі види страв, щоб насолодитися вишуканою японською кухнею і визначити, які ексклюзивні роли вам більше подобаються.