Сьогодні для багатьох стоїть проблема житла. Більшість молодих сімей живуть на знімних квартирах. Вони стурбовані проблемами пошуку свого даху над головою. Уже став відомим надійний забудовник «Інтеграл-Буд» представляє новий ЖК «Лук’янiвський каскад» в Києві. Зручне розташування комплексу поблизу однойменної станції метро відкриває можливості швидко без «автокорок» дістатися до центру столиці.

У комплекс імовірно входить один будинок класу «комфорт». Він буде мати змінну поверховість (від 12 до 25 поверхів). Місткість новобудови будуть складати до 330 квартир з оптимізованими площами та плануваннями.

Внутрішня інфраструктура комплексу також досить широка й об’ємна. У планах компанії-забудовника обладнати дитячий майданчик, спортивний, паркові зони для відпочинку. Озеленення двору стоїть в перших рядах списку запланованих заходів поряд з охоронною установкою й автостоянкою. На в'їзді у двір планується монтаж шлагбаума, а на входах в під'їзди - електронні замки.

Комфорт і зручність понад усе!

Новий житловий комплекс «Лук'янівський каскад» буде володіти всіма деталями, щоб життя кожного мешканця було на високому якісному рівні. По-перше, близько станція метро, тобто, добиратися практично в будь-яку частину міста можна буде без проблем.

По-друге, в безпосередній близькості знаходяться супермаркет і торгово-розважальний центр, дитяча та доросла поліклініки, Інститут акушерства, гінекології та педіатрії, аптека, кілька шкіл, дитячий садочок, парк ім. Котляревського.

Щоб отримати кваліфіковані відповіді на запитання, які виникають, можна звернутися до оператора за телефоном (номер є на сайті у відповідному розділі) або на офіційному сайті компанії замовити консультацію, відправивши заявку зі своїм контактним номером. Тут же можна вибрати планування квартири та забронювати відповідний варіант.