Гарно та стильно виглядати хочеться кожному, проте далеко не всі можуть дозволити собі щосезону купувати трендові речі від відомих світових брендів. Gucci, Armani, Chanel — вважається, що саме вони творять моду й це дійсно так. Але вони на ринку не самі, і якщо вам хочеться купувати красивий та якісний одяг, варто звернути увагу й на інші, менш відомі, бренди. Вони теж слідкують за модними тенденціями, пропонують своїм клієнтам цікаві стильні рішення й не заощаджують на матеріалах. Їх товари чудово підходять для щоденних образів і особливих подій. 

Щоб знайти «свій» магазин одягу, варто розуміти, що конкретно ви шукаєте, який стиль вам подобається та на який ціновий сегмент ви розраховуєте. 

Якщо вас турбує доставка товарів з-за кордону, зверніть увагу на форвардинговий сервіс NP Shopping від «Нової пошти Глобал». Вони займаються доставкою замовлень з США, Китаю, Великобританії, Польщі, Німеччини та Туреччини. Чекати на своє замовлення доведеться від 8 робочих днів, а вартість залежить від фактичної ваги відправлення (з пакуванням). Розрахувати цю суму можна за допомогою спеціального калькулятора просто на сайті NP Shopping. 

Забирати замовлення також доволі зручно, адже ви можете самостійно обрати відділення чи поштомат «Нової пошти», або ж оформити кур'єрську доставку. 

Dilvin

Турецький виробник якісного одягу для молодих жінок, які слідкують за модними тенденціями та люблять виглядати стильно та яскраво. На ринку вони працюють вже понад 20 років і за цей час встигли доволі добре себе зарекомендувати. Особливу увагу виробник приділяє якості своїх товарів і маркетинговій стратегії, яка постійно коригується, аби принести ще більший результат бренду та користь — покупцям. 

Через сервіс NP Shopping https://npshopping.com/catalog/c/dilvin можна придбати брюки, блузи, сукні, комбінезони, боді, спідниці та навіть верхній одяг. Всі товари на сайті зручно поділено на категорії, а в окремому розділі можна розглянути новинки від виробника. 

Koton

Ще один турецький виробник одягу, проте він охоплює більшу кількість клієнтів, оскільки займається створенням товарів для жінок, чоловіків та дітей. На сайті представлена велика кількість категорій, які дозволяють швидко знайти та підібрати потрібні товари. 

Для створення одягу Koton використовує якісні матеріали, що прослужать декілька років та не викликатимуть тактильного дискомфорту. Речі від цього турецького бренду підходять для різних вікових категорій, оскільки виробник відстежує актуальні тренди і не забуває про базові речі, що підійдуть кожному. 

Найбільша перевага Koton — доступні ціни. Особливо вигідно купувати речі у період знижок та акцій, адже знайти такі якісні речі за доступною ціною в українських магазинах доволі важко. 

6pm

Відомий американський сайт з чоловічим, жіночим, дитячим одягом та аксесуарами. Онлайн-магазин має декілька розділів, які поділяються на категорії з різними товарами. На сайті можна часто потрапити на знижки та акційні пропозиції, що дуже приваблює покупців — інколи ціни на речі можуть падати на 70%. 

Також там можна придбати речі від відомих брендів за зниженою вартістю.