у рамках Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «Сліди»

представляють виставку

 «IMAGINARIUM»

                  01.12.2021 – 07.12.2021

Кожен із нас залишає свої сліди.

Якими вони будуть – залежить від оточення,

обставин, моменту, а найбільше – від нас самих.

Усі дорослі завжди трохи діти, а напередодні Різдва та Нового року всі чекають на щось чарівне та казкове! Найдивовижніший артпроєкт: маленькі та великі, найсміливіші та незвичайні фантазії митців оживуть у Музеї! Тільки тут вельми можна зануритися у святковий настрій! Ви такого ще не бачили! Ви зможете доторкнутися і навіть стати учасником магії, а найсміливіші – ще й придбати в дім трішки чарів зі сувенірної крамниці IMAGINARIUM.

Фестиваль сучасного мистецтва «СЛІДИ» – це масштабний артпроєкт, що вже має свою історію: тисячі глядачів, відомі гості, більше сотні публікацій у ЗМІ, входження до ТОП рейтингів найцікавіших заходів в Україні.

Що ж чекає на нас цього разу?

Концепція Фестивалю сучасного мистецтва «СЛІДИ» залишається незмінною: це поєднання робіт початківців і вже відомих, визнаних художників в одному виставковому просторі. Учасники проєкту – митці з різних куточків України та закордонні гості. Разом вони розкривають основну ідею проєкту — прагнення людини залишити свій слід у книзі мистецтва та показати все розмаїття барв і витоків кожного художника.

У кращих традиціях фестивалю, імена учасників артпроєкту до відкриття — велика таємниця. Відомо лише, що на виставці будуть представлені нові роботи Ірини Федоренко (SEMIRA) з серії «Faces». Це портрети відомих політиків, акторів, співаків, письменників, художників, які вже залишили свій слід в історії. Раніше ми бачили портрети Володимира та Віталія Кличків, Андрія Шевченка, Валерія Харчишина, Енді Воргола, Тараса Шевченка і навіть Володимира Зеленського у виконанні художниці. А цього разу все буде інакше!

Приєднуйтеся!

Кураторка проєкту: художниця та мистецтвознавиця – Ірина Федоренко (SEMIRA) https://www.facebook.com/profile.php?id=100015373988837

МВЦ «Музей Києва»: вул. Б. Хмельницького, 7

Контакти для запитів ЗМІ: (068) 328 07 92 – Ірина Ковалькова

Z:\АЙДЕНТИКА МУЗЕЯ\Лого растр\На прозорому фоні (png)\KyivMuseum_logo_transparent_green-01.png